TÜKENDİ
Needion - 60294 LEGO® City, Gösteri Kamyonu - Stunt Show Truck, 420 parça, +6 yaş
Needion - 60294 LEGO® City, Gösteri Kamyonu - Stunt Show Truck, 420 parça, +6 yaş
Needion - 60294 LEGO® City, Gösteri Kamyonu - Stunt Show Truck, 420 parça, +6 yaş
Needion - 60294 LEGO® City, Gösteri Kamyonu - Stunt Show Truck, 420 parça, +6 yaş

60294 LEGO® City, Gösteri Kamyonu - Stunt Show Truck, 420 parça, +6 yaş

Son 30 Günün En Düşük Fiyatı!
1.098,66 TL
102,46 TL x 12  Ay'a varan Taksit Seçenekleri
ÜCRETSİZ KARGO
İlan şu an yayında değildir!

Ürün Özellikleri

Bu birinci sınıf LEGO® City Gösteri Kamyonu (60294) oyun seti, muhteşem atlayışlar yapabilen volanlı bir gösteri motosikleti dahil, aksiyon dolu oyunlar için özelliklerle doludur. Çocuklar motosikleti rampadan fırlatarak hedefi vurur ve palyaçoyu oyuncak su tankına düşürür. 3 LEGO City Maceraları çizgi dizi karakteri dahil 4 minifigürle çocukların eğlenceyi hemen başlatması için gereken yer şey var!

6 yaş ve üzeri çocuklar için yap-oyna eğlencesi
Bu oyuncak seti, basılı yapım rehberinin yanı sıra, yapım sürecini canlandıran yakınlaştırma, döndürme ve görselleştirme araçlarına sahip, ücretsiz LEGO Yapım Talimatları uygulamasının bir parçası olan Instructions PLUS ile birlikte gelir.

LEGO City’nin ilham veren dünyası
LEGO City Gösteri setleri, gerçek hayattan etkinliklere dayalı yaratıcı rol yapma faaliyetlerini teşvik etmek için volanlı motosikletler, havalı araçlar, gerçekçi yapılar ve eğlenceli karakterlerle çocukları aksiyonun kalbine götürür. Daha da fazla heyecan için LEGOCity Gösteri evreninden oyun setleriyle birleştirin!

  • Volanlı bir gösteri motosikleti ve muhteşem gösteriler yapmak için eğlenceli ekipmanlar içeren bu birinci sınıf LEGO® City Gösteri Kamyonu (60294) oyun setiyle aksiyon dolu oyunlara sahne hazırlayın.
  • Kutuda ne var? Çocukların fırlatma ve iniş rampaları, çalışan su tankı, volanlı gösteri motosikleti için yeri olan dev bir kamyon yapması için gereken her şey, aksesuarlarıyla 4 minifigür ve daha fazlası var.
  • Bu inanılmaz oyuncak kamyonda, heyecan verici gösteri etkinlikleri düzenlemek içinihtiyacınız olan her şey var. Çocuklar gösteri motosikletini fırlatarak su tankı fonksiyonunu çalıştırabilir ve muhteşem atlamalar ve inişler gerçekleştirebilir.
  • 6 yaş ve üzeri çocuklar için etkileyici bir doğum günü ya da sıradan bir gün hediyesidir. Daha da muhteşem gösteri aksiyonu için bu seti LEGO® City Gösteri serisinden başka setlerle birleştirin.
  • Yapıldığında Gösteri Kamyonunun yüksekliği 16 cm, uzunluğu 48 cm, genişliği 7 cm’dir.
  • Pil gerekmez. Bu oyuncak gösteri kamyonu oyun setindeki gösteri motosikleti, volan teknolojisiyle çalışır. Geri kalan her şey çocukların hayal gücüyle çalışır!
  • Basılı bir yapım rehberi ve Instructions PLUS dahildir. Akıllı cihazlar için ücretsiz LEGO® Yapım Talimatları uygulamasının içinde olan bu adım adım interaktif rehber, LEGO modelleri yapmayı çocuk oyunu haline getirir.
  • LEGO® City Gösteri setleri, gerçek olaylara dayalı yaratıcı rol yapma faaliyetlerini teşvik eden volanlı gösteri motosikletleri, gerçekçi yapılar ve eğlenceli karakterlerle çocukları aksiyonun kalbine götürür.
  • Tüm LEGO® City yapım parçaları, birbiriyle uyumlu olduğundan ve her seferinde tutarlı bir şekilde takılıp çıkarılabildiğinden emin olmak için katı sektör standartlarına uygundur.
  • LEGO® City yapım parçaları, katı global güvenlik standartlarını karşıladığından emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir.


Bu İlan ENTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir

Satış Şekli
Satılık
İlan Tipi
Sıfır
Marka
Lego
Cinsiyet
Unisex
Yaş Aralığı
Diğer

Teslimat bilgisi

Kargoyla Teslimat

İade Koşulları

Satın almış olduğunuz ürünü iade etmek istiyorsanız, teslim tarihinden itibaren 14 gün içinde iade talebinizi kolayca oluşturabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi için Yardım Merkezi'ni ziyaret edebilirsiniz.

mettoys
4,7
Aynı gün kargoda Güvenli alışveriş
Tümünü Gör