TÜKENDİ
Needion - 71391 LEGO® Super Mario™ Bowser’ın Zeplini Ek Macera Seti, 1152 parça, +8 yaş
Needion - 71391 LEGO® Super Mario™ Bowser’ın Zeplini Ek Macera Seti, 1152 parça, +8 yaş
Needion - 71391 LEGO® Super Mario™ Bowser’ın Zeplini Ek Macera Seti, 1152 parça, +8 yaş
Needion - 71391 LEGO® Super Mario™ Bowser’ın Zeplini Ek Macera Seti, 1152 parça, +8 yaş

71391 LEGO® Super Mario™ Bowser’ın Zeplini Ek Macera Seti, 1152 parça, +8 yaş

Son 30 Günün En Düşük Fiyatı!
1.510,72 TL
140,89 TL x 12  Ay'a varan Taksit Seçenekleri
ÜCRETSİZ KARGO
İlan şu an yayında değildir!

Ürün Özellikleri

Çocuklar bu Ek Macera Seti (71391) ile Bowser’ın ünlü Zeplini’ni yapıp sergileyebilir ve LEGO® Super Mario™ evrenlerini geliştirebilir. Gemi ‘uçuş modu’na ayarlanabilir ya da açılarak ‘parkur modu’na getirilebilir. Oyuncuların, Bowser’ın Mekanik Eli ve gizlendiği yerden Rocky Wrench’i çıkarmak için POW Bloğu gibi engelleri aşması gereklidir. (Not: Oynamak için 71360 veya 71387 Başlangıç Seti gereklidir.)

Ünlü düşmanlar
Bu sette Kamek, Rocky Wrench ve Goomba figürleri, ayrıca bir 90 saniyelik bir seviye başlatan Top Başlangıç Borusu bulunur. Çocuklar tek başlarına oynayabilir, LEGO® Mario™ veya LEGO® Luigi™ figürüne sahip bir arkadaşlarıyla takım oluşturabilir ya da ona karşı yarışabilir. Yapım Talimatları, yaratıcı fikirler ve daha fazlasını içeren ücretsiz LEGO Super Mario uygulamasına da göz atın.

Sınırsız eğlence
Koleksiyonluk LEGO Super Mario oyuncak setleri, ailece sevilen Super Mario karakterlerini gerçek dünyaya taşır ve trend belirleyen çocuklar için mükemmel bir hediyedir.

  • Çocuklar bu havalı Ek Macera Setiyle (71391), Bowser’ın Zeplini’nin yapım parçalarıyla harika bir modelini yapıp sergileyebilir, LEGO® Super Mario™ evreninde başka benzersiz bir seviye oluşturabilir.
  • Kamek, Rocky Wrench ve Goomba olmak üzere 3 Super Mario™ karakterinin LEGO® figürleri, ayrıca bir POW Bloğu ve seviyeye başlamak ve dijital altın toplama potansiyelini arttırmak için bir Top Başlangıç Borusu bulunur.
  • Zeplin açılarak detaylı iç kısmı görülebilir, oyuncular için Kamek’in süpürgesiyle Bowser’ın Mekanik Elini düşürmek ve tahtayla direği devirmek gibi çok sayıda engel bulunur.
  • Bu 1152 parçalı oyun seti, oyun için gerekli olan bir ile LEGO® Super Mario™ Başlangıç Seti (71360 veya 71387) setine sahip 8 yaş ve üzeri çocuklar için harika bir doğum günü veya yılbaşı hediyesidir.
  • Tek başına oynamak için harikadır ya da takım çalışmasının bonus altın kazandırdığı 2 oyunculu sosyal eğlence için Bluetooth ile bir arkadaşın LEGO® Mario™ veya LEGO® Luigi™ figürüne bağlanabilir (ekstra figürler dahil değildir).
  • Zeplinin sergileme modunda yüksekliği 30 cm, uzunluğu 35 cm, genişliği 19 cm’dir, açılabilir ve diğer LEGO® Super Mario™ setleriyle çeşitli şekillerde birleştirilebilir.
  • Ücretsiz LEGO® Super Mario™ uygulaması; yapım talimatları, esin kaynağı, çocukların fikirlerini paylaşabileceği güvenli bir forum ve daha fazlasını sunar. Uyumlu Android ve iOS cihazların bir listesini LEGO.com/devicecheck adresinde bulabilirsiniz.
  • Koleksiyonluk LEGO® Super Mario™ oyuncak yapım setleri, Super Mario karakterlerini gerçek dünyaya taşır ve ekleme, yeniden yapma ve interaktif oyunlar yoluyla sınırsız, eğenceli, yaratıcı engeller sunar.
  • Birbiriyle uyumlu ve sağlam bir şekilde birbirine takılan LEGO® yapım parçaları, katı sektör standartlarına uygundur ve 1958’den beri bu hiç değişmedi.
  • LEGO® yapım parçaları, katı global güvenlik standartlarına uygun olduğundan emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir.


Bu İlan ENTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir

Satış Şekli
Satılık
İlan Tipi
Sıfır
Marka
Lego
Cinsiyet
Unisex
Yaş Aralığı
Diğer

Teslimat bilgisi

Kargoyla Teslimat

İade Koşulları

Satın almış olduğunuz ürünü iade etmek istiyorsanız, teslim tarihinden itibaren 14 gün içinde iade talebinizi kolayca oluşturabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi için Yardım Merkezi'ni ziyaret edebilirsiniz.

mettoys
4,7
Aynı gün kargoda Güvenli alışveriş
Tümünü Gör